Female Flow Workation

Wat heb jij te doen hier in deze wereld en doe je dit al tot de max? Wat nou als ik je een podium bied waarin je jouw ware talent en jouw unieke gift aan de wereld kan laten ervaren en inzetten?

Vanuit je zielsverlangen vraag je je niet af wat er te halen is, wat je nog moet doen om beter te worden, wat je nog moet leren. NEE Je zielsverlangen gaat over jouw unieke gift die je allang in je hebt te gaan inzetten om de wereld iets te BRENGEN!

Voel jij ook dat je dit wil doen en vanuit je eigen flow in een groep van 13 vrouwen wil verbinden en ervaren wat we elkaar te brengen hebben?
We gaan 5 dagen ons volledig onderdompelen in elkaars expertise. Omdat we elkaar kunnen empoweren en jij een uniek talent waarmee jij iets te brengen hebt aan de andere vrouwen. Samen, als siters in crime, voor een nog mooiere wereld om je ware potentie te leven vanuit liefde. 

Dit najaar gaat deze workation plaatsvinden op een magische en inspirerende plek. 

Voel jij je hart ook een sporngetje maken en wil je meer info hierover ontvangen? Laat het dan weten via Fenna@praktijktala.nl of stuur me even een berichtje via mijn instagram @fenna.praktijktala

Liefs

Praktijk Tala maakt gebruik van cookies. Bezoek je deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.