Female Flow Event

HET EVENT WORDT VERPLAATST NAAR HET NAJAAR IVM DE MAATREGELEN. HEEL SNEL HOOP IK JE TE KUNNEN INFORMEREN OVER DE EXACTE DATUM.  

Wat

Op 20 juni 2020 is de zomerzonnewende. Een magische energie en de langste dag van het jaar. Dé dag om dingen voor eens en altijd anders te doen. want die roep is heel sterk. We mogen veel meer leven vanuit vertrouwen, vanuit liefde voor ons zelf en anderen, zonder oordeel. Jij hebt iets te doen hier op deze wereld mooie vrouw en de tijd is NU om hieraan gehoor te geven.

Op deze dag organiseer ik een event om helemaal in je vrouwelijke kracht te komen en om nog meer te gaan leven vanuit je eigen flow. Zonder ruis van buitenaf, zodat je de spiegels die je krijgt begrijpt, de signalen de je gegeven worden door het universum oppikt.

Hoe je samenwerkt met je spiritteam, je je intuïtie kan inzetten om de keuzes te maken die jou helpen op je pad. Zodat jij jouw ware potentie tot de max kan leven en met jouw unieke gift datgene kan brengen wat je zo graag wilt vanuit je ziel.

 

Waar

De locatie waar we verblijven deze dag is Eigentijdserf. Naast dat deze locatie enorm krachtig voelt qua energie, is de ruimte werkelijk waar prachtig en midden in de natuur. De plek om de verbinding met jezelf nog sterker te kunnen voelen. Het maatschappelijke doel dat deze stichting een warm hart toedraagt past helemaal in mijn visie. Jouw kaartje draagt dus niet alleen bij aan jouw persoonlijke groei, maar ook aan die van een ander.

Waarde

De waarde van het event is 111 euro. Een heerlijke (vegetarische) lunch is inbegrepen. Als er dieet wensen of allergieën zijn, hoor ik het graag voor 2 juni. Ze kunnen nl op locatie overal rekening mee houden, mits ze het tijdig weten. ook inclusief is het (fruit)water, thee en koffie.

Koop hier je ticket


 

Praktijk Tala maakt gebruik van cookies. Bezoek je deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.