Vision & create your most magic 2021
Helaas is deze masterclass vol. Er komen meer trainingen aan in het nieuwe jaar, dus houd mijn site en/of insta in de gaten. 


In deze masterclass neem ik je mee in de magie van 2021 en alles wat jij daar neer wil zetten. Jouw intenties, jouw wensen en jouw droomleven creëren en neerzetten. Ik laat je zien hoe je de Law of attraction in kan zetten in dit proces voor jouw persoonlijke situatie. Hoe je dingen vanuit flow in je leven kan manifesteren, welke invloed jouw trillingsfrequentie daarop heeft en hoe je dit kan inzetten. 

Hoe zou het zijn wanneer jij echt in staat bent te ontvangen en open kan staan voor al het moois dat het universum voor jou in petto heeft voor het mooie nieuwe jaar? Dat jij vanuit jouw eigen flow datgene kan neerzetten waar jij naar verlangt. Naast uiteraard een class over hoe dit werkt,  hoe je dit kan inzetten en praktische opdrachten waar je superveel waardevolle onbewuste info bewust maakt, wil ik je laten ervaren. We gaan een prachtige helende meditatie doen waarin je je energiefrequentie verhoogt, oude stukken heelt en loslaat zodat er ruimte is voor het nieuwe. En als kers op de taart gaan we een Soulboard maken. Zoals een visionboard, maar dan vanuit je zielsplan, in verbinding met je eigen hoge energiefrequentie. We maken gebruik van de nieuwe maan energie die deze dag op zijn sterkst is en zich hier perfect voor leent. ZININ!!!!

Praktisch:

De masterclass in mijn praktijk vindt  plaats op maandagavond 14 december van 19.00-22.00 
Er is plek voor maximaal 6 dames. 
De kosten voor de avond zijn 55 euro incl materialen, thee & fruitwater en wat lekkers. 


Reserveer hier je plekje!

 

Praktijk Tala maakt gebruik van cookies. Bezoek je deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.