Cursus Rise Up 

Deze cursus is bedoeld voor vrouwen die zich (verder) willen ontwikkelen in hun bewustzijn en hun energie graag willen shiften naar de heerlijke trillingsfrequentie van lichtheid en liefde. 

Wat gaan we dan precies doen??
In een serie van 5 avonden ga je samen met 5 andere dames een ware transformatie door in je bewustzijnsontwikkeling. je gaat je energie shiften doordat je weet hoe je deze nog beter kunt reguleren. Je leert (nog meer) samenwerken met je spiritteam, gaat de signs van het universum beter snappen en kan vanuit liefde naar de meest lastige situaties kijken. Je leert de spiegels herkennen die je worden voorgehouden, oordeelloos te kijken naar je leven en de mensen daarin.. je gaat nog meer afstemmen op je eigen energie en kan dus een makkelijk onderscheid maken tussen jouw energie en die van een ander (of het collectief). je kan makkelijker afstemmen op je eigen zielsplan en je hart, waardoor het volgen van je intuitie veel makkelijker is dan je dacht. En nog oh, zo veel meer! 
De mensen die me een beetje kennen, weten dat ik van te voren ook nooit precies weet hoe een avond eruit zal zien. Ik stem me af op de groep, op het thema wat speelt en daarmee gaan we aan de slag. Dat bovenstaande er allemaal in verweven is, dat is 1 ding wat zeker is. De vorm en het hoe, laat ik lekker aan het universum over, in vertrouwen dat alles ontstaat wat mag ontstaan en het de grootst mogelijke bijdrage geeft aan de groei van de deelnemers. 

Ik ga je alles vertellen wat ik weet over bovenstaande thema's, we gaan deepsouldiven, praktisch aan de slag, individueel en met elkaar.
Diepgaande, helende meditaties die superveel in gang zetten en shiften is iets waar ik mega blij van wordt én onvoorstelbaar veel doet, dus dat mag je ook lekker komen ervaren. 
Ik heb er super veel zin in! 

Wees welkom! 

Praktisch: 
De avonden zijn van 19.30 uur tot 22.00 uur en vinden plaats in mijn praktijkruimte in Bladel. De datum volgt zsm.


Er zijn 6 plekjes beschikbaar. 
De kosten zijn 222 euro, incl. materialen, thee & fruitwater en wat lekkers. 

Ja ik ben er graag bij

Wanneer je een vraag hebt of wilt bekijken of het bij je past, mag je me altijd een berichtje sturen. Dan tune ik even in en kijk ik met je mee wat het meest passend is en of deze cursus is wat je nu de voeding als mens en ziel geeft, die je nodig hebt.. 

Praktijk Tala maakt gebruik van cookies. Bezoek je deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.