Ont-moet Jezelf Training    

Hoevaak heb je gedacht: Nu ga ik alles anders doen en beland je toch weer in dezelfde situatie, discussie of (werk)relatie. Zo'n oneindig cirkeltje voor je gevoel, waar jij heel graag uit wil breken? Dat moet toch makkelijker kunnen? Nou dat klopt!

Het is de hoogste tijd om meer te gaan voelen, leven vanuit je hart en terug te komen bij je eigen kern. Zonder ruis van buitenaf. Zodat jij kan vertrouwen op je intuïtie, in contact bent met je spiritteam en vooral met jezelf, jouw kern, je blauwdruk. Die mooie vrouw die je  bent . Je hebt zoveel innerlijke wijsheid en alle vragen die je hebt, kan je zelf beantwoorden wanneer je goed luistert naar wat jouw ziel je te vertellen heeft. Wanneer je de signs van het universum kan snappen en leert zien, ga je zoveel synchroniciteit ervaren en weet je gewoon dat je het pad van je hart aan het bewandelen bent. je energie is aan het shiften en dat voel je. Misschien voel je wel verwarring en chaos,
Juist in deze tijd. Het is aan jou lieverd om in liefde te blijven en te blijven vertrouwen, vanuit je eigen kern en je eigen energie skyhigh te houden. 

Ga me ons mee naar Zandvoort en wij laten jou zien hoe je met beide beentjes op de grond, met praktische tools, gigantische stappen in jouw bewustwording, energiefrequentie en spirituele groei kan maken. The time is now heart

Deze training is ook uitermate geschikt voor professionals en ondernemers die vanuit hun diepste verlangen een (groots) doel voor ogen hebben om de wereld nog mooier te maken door hun werk. Alles begint en eindigt bij jou lieve vrouw!

We zijn een nieuwe datum aan het plannen en het word in iedergeval in het voorjaar. 

Wees welkom

Ja, Ik wil deze magische reis meemaken

Hieronder vind je een sfeerimpressie van de locatie

 
Ps: wanneer je een vraag hebt mag je altijd contact met me opnemen via social media of fenna@praktijktala.nl Ook wanneer je wilt onderzoeken of het iets voor je kan zijn, kijk ik graag met je mee. 

 

 

Praktijk Tala maakt gebruik van cookies. Bezoek je deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.