Heart & Soul Academy 

Zielsgroei met neuropsychologische inzichten!

In de academy laat ik je precies laat zien hoe jij tot die mindset en heartset komt om de changemaker te zijn, hoe jouw brein en overlevingsmechanismen werken, hoe jij je emoties en gedrag kan beïnvloeden (want waarom doe ik dit nou steeds weer of voel ik me steeds zo?!), hoe jij jouw eigen trillingsfrequentie kan verhogen, de Law of atttraction in kan zetten in je leven en waarom deze soms niet werkt zoals je dacht, hoe je jezelf kan helen, kan leven vanuit een lichtere energie en vrij van oude overtuigingen en patronen jouw droomleven kan creëren en leven!

Alles is mogelijk en het begint bij bewustzijn.  Wanneer jij je bewust bent van de lessen die jij mag leren, wat je hier op de aarde te brengen hebt
en hoe jij vanuit de liefdevolle zachte energie kan leven zonder oordeel gaat er een wereld voor je open. Je gaat het  'trucje' snappen en dat veranderd jouw kijk op alles TOTAAL!
Je zal bv merken dat dingen die je als struggle hebt gelabeld geen struggle hoeven zijn.
Het is jouw leven, dan kan je er maar het mooiste leven van maken wat er is! 

YES DIT WIL IK!!!!

 

Voor Wie?

Mijn online Academy is voor vrouwen die::

 • Voelen dat het tijd is voor verandering cq jij bent een changemaker!
 • Weten dat zie iets te doen hebben in deze wereld en er vol voor willen gaan
 • Dromen van een moeitelozer, relaxter leven vanuit je eigen flow
 • Persoonlijk en spiritueel willen ontwikkelen en ontdekken omdat ze voelen dat er veel meer in hen zit dan er nu uitkomt.
 • Alles willen weten over zielsgroei en jouw missie in dit leven
 • Dit willen doen met praktische tools en informatie met inzichten uit de neuropsychologische wetenschap
 • Bereid zijn om echt stappen te gaan zetten in hun verander proces en de diepte in willen gaan
 • Wens hebben vanuit hun intuïtie/hart keuzes te maken
 • Willen leven vanuit een lichtere, zachtere energie naar zichzelf en anderen
 • Het leven willen maifesteren waarvan ze dromen
 • Meer willen vertrouwen op hun intuitie en hart

Wat houd het in?

Elke week wordt er een module vrijgegeven met een video, visualiatie, een werkboek met opdrachten en affirmaties. Ook heb ik helemaal onderaan nog wat mooie bonussen staan exclusief voor jou als deelneemster van mijn online programma.

De modules zien er als volgt uit:

Module 1 Positieve Mindset
In deze module gaan we aan de slag met jouw positieve mindset. Ik ga je laten zien, voelen en ervaren hoe gaaf het is om vanuit een positieve mindset te leven. Je gaat je patronen en overtuigingen herkennen, je snapt waar ze vandaan komen en leert ze omzetten. 

Module 2 Positieve Heartset
Yes, deze week gaan we werken vanuit de verbinding en de wijsheid van je hart. Een positieve heartset is super krachtig! Jouw hart weet alle antwoorden allang. Je hoeft het niet buiten jezelf te zoeken om antwoorden te vinden.

Module 3 Dankbaarheid 
Er zijn zoveel mooie mensen, dingen en situaties waarvoor je dankbaar kunt zijn. Wat de kracht van dankbaarheid is en wat deze doet voor jouw energie laat ik je zien en ervaren. 

 Module 4 Vergeving
Vergeving is zo enorm helend, verlichtend en gaaf! Deze module gaat jou laten zien hoe je vergeving in kunt zetten om je leven te verrijken. Wat doet het voor jou wanneer je anderen kunt vergeven? En ja dit zeker geld ook voor jezelf, want oh oh, wat kunnen we soms toch streng zijn voor onszelf. Hoe geweldig het voelt om vanuit liefdevolle intentie jezelf en de ander te kunnen vergeven is echt life changing!

 Module 5 Alles heeft een reden. 

Waarom beland ik steeds in deze situaties? Ik dacht dat ik dat nu wel gehad had, komt het weer op mijn pad…. enz, enz. Die gedachte hoor ik vaak. Alles heeft een reden, toeval bestaat niet en overal krijg jij signalen. He? Hoe dan?? Nou dat ga je deze week ervaren en snappen wat de verborgen lessen voor jou zijn.

Module 6 leven vanuit jouw eigen flow

In deze module gaan we aan de slag met het creëren van jouw leven op jouw voorwaarden! Wie zegt er dat het leven altijd zwaar en moeilijk moet zijn? Zet je eigen leven neer zoals jij het wil, zonder je schuldig te hoeven voelen naar anderen. jij hebt recht op een leven wat jou gelukkig maakt. 

Bonussen:
Hier vind je extraatjes die exclusief voor de deelneemsters van mijn online programma zijn. Denk hierbij aan tips om je leven (energetische) opgeruimd en schoon te houden, de be the change challenge, boordevol visualisaties, opdrachten en filmpjes of Ont-moet jezelf in 4 vragen. Het bestaat uit video’s werkboeken, visualisaties en affirmaties. Er worden steeds meer mooie dingen toegevoegd. Je hebt levenslang toegang tot de academie, dus alles wat ik toevoeg, blijft voor jou ook beschikbaar!

Kosten:

147 euro (incl. btw)

Samengevat: 

- Lifetime toegang tot de academy, waar ik groei, groei jij mee
- 6 weken lang video's, visualisaties en opdrachten om jouw droomleven te gaan creëren en die transformaties in gang te zetten waar jij naar verlangt. 
- Een besloten community op facebook waar je al je vragen beantwoorden over bovenstaande thema's en alle lessen die jiij je mag herinneren over het univrsum. Dit is ook een fijne plek om elkaar te supporten en te upliften. De waarde van een groep/community is zo enorm waardevol! Bovendien is het enorm helend als je deelt. 
- Mij als persoonlijke cheercrew en vraagbaak. je kunt me altijd een vraag stellen prive, die ik met liefde beantwoord. 
- Diverse gave bonussen exclusief voor deelnemers van de Heart & Soul Academy.
- Je kunt instappen wanneer je wilt!


 

Ja, count me in!

 

 

 

Praktijk Tala maakt gebruik van cookies. Bezoek je deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.