Stadsverlichting

Een cultuur van verlichting

Stadsverlichting is een initiatief om een cultuur van verlichting te stimuleren. Om dit mogelijk te maken, vragen we mensen om hun huiskamers open te stellen voor meditatie of om een huiskamer te bezoeken.

Harmonie & Flow

Uit onderzoek blijkt dat als groepen mensen regelmatig samen stil zijn dat het effect harmonie en flow is. Deze positieve effecten gelden niet alleen voor de groep maar ook voor hun omgeving en uiteindelijk de hele wereld. 

Waar & Wanneer

In huiskamers over de hele wereld wordt op elke tweede zondag van de maand tussen 20:00 en 21:00 uur gemediteerd. 
Mensen komen tussen 19.45 en 20.00 uur in stilte binnen. Om 20.00 uur start de meditatie van een uur. Na afloop van de meditatie gaan mensen vaak in stilte weer weg, maar er kunnen ook ervaringen worden uitgewisseld.

We gaan dus bij mij inde praktijk (van Dissellaan 3 in Bladel) gezamenlijk mediteren met velen over de hele wereld en zo een lichtnetwerk met anderen te creëren en versterken. Zo magisch is dat! je deelname is gratis. Wil je me even laten weten of je erbij bent? In mij n ruimte heb ik beperkte plaats nl. Dat kan door me een berichtje te sturen op fenna@praktijktala.nl

Wil je meer info over stadsverlichting? Stel me gerust je vragen of kijk eens op www.stadsverlichting.nu 

Praktijk Tala maakt gebruik van cookies. Bezoek je deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.