Human Design

Leef jij je unieke eigen blauwdruk momenteel??? Je eigen blauwdruk zul je denken? Hoezo dat dan Fen??? Nou ik ben de afgelopen maanden in de wereld van Human design gedoken omdat ik het magisch interessant vind. Het kwam nl een paar maanden geleden op mijn pad en ik heb een persoonlijke analyse laten maken.  De dingen die daaruit naar voren kwamen waren zoooooo enorm herkenbaar voor mij. 

Human Design is je eigen unieke blauwdruk gebaseerd op je geboortegegevens. In Human design wordt je lijf als voertuig gezien, als een bron van onmetelijke kennis waarop je kunnen varen. Juist niet ons denken, maar ons lichaam wijst ons de weg. Ik vind dat zo passend en treffend. Natuurlijk gebruiken we ons hoofd als mooie tool, maar cognitie is uiteindelijk niet de raadgever om op te varen. Dus de grote vraag is dan: Hoe laten we de overtuigingen, denkpatronen en conditioneringen meer en meer los?? Ik vind dat magisch interssant. 

In je human design duik je echt de diepte in wat bij jou unieke zijn past. Wat je energie type is, je profiel, je innerlijke kompas is, waarop je je keuzes het beter kan baseren bijvoorbeeld. Maar ook welke strategieën wel of niet bij je passen en wat er gebeurd wanneer je niet je design leeft. (burn-out, frustratie, boosheid, vermoeidheid, energieloos enz…) Ook staat beschreven wat de reden is dat je hier naar deze aarde bent gekomen. Je talenten en de eigenschappen die eigenlijk helemaal niet bij je passen. Welke manier van manifesteren bij je past, oh en nog zoveel meer lieverds!

Ben je nieuwsgierig geworden? Ik maak graag voor je een persoonlijke analyse van jouw Human Design. Op basis van je geboortetegens maak ik een 20 (soms iets meer nog) pagina tellende analyse die ik naar je verstuur per mail. Wil je graag een toelichting op het geheel? Dan kan ook, dan kun je naast het document nog een consult erbij boeken waarin ik afgestemd op jouw energie, de materie toelicht. Het document los kost 111 euro en wil je er een consult bij, betaal je maar 44 euro meer, nl 155 euro totaal. Dat is dus voor het document en een sessie van 1,5 uur samen!! je kunt kiezen voor een online consult of bij mij in de praktijk. 

Ik word er zo blij van en ben dankbaar voor de mooie designs die ik al heb mogen maken. Iedere keer verbaas ik me toch weer over hoe treffend het is en hoeveel informatie je dus in je voordeel nog kunt inzetten om je ware potentieel te leven vanuit jouw unieke blauwdruk. 

De manifestor in mij wordt er helemaal happy van als ik bedenk hoeveel impact we kunnen hebben op deze wereld als we allemaal ons unieke design leven. Whoohooo!!!! 

Wil jij een persoonlijke analyse??? Klik dan hieronder om deze aan te vragen. Dus bij deze aan jou de uitnodiging om ervoor te gaan als je nieuwsgierig bent geworden. 

Ik kijk er naar uit om voor je aan de slag te gaan!!

Jaa!! Ik wil mijn Human design laten analyseren

Praktijk Tala maakt gebruik van cookies. Bezoek je deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.