Innerlight Journey 

It is time to own your life!

Alles is mogelijk en het begint bij bewustzijn.  Wanneer jij je bewust bent van de lessen die jij mag leren, wat je hier op de aarde te brengen hebt en hoe jij vanuit de liefdevolle zachte energie van je hart kan leven zonder oordeel, gaat er een wereld voor je open. Wanneer je in diepe verbinding bent met jezelf, kun je je eigen waarheid omarmen en spreken. Je gaat de magie van het universum snappen en zien hoe je spiritteam met je samen werkt. Wanneer je in liefde kunt blijven staan, ongeacht de situatie veranderd je kijk op je leven en de wereld totaal. Neem leiderschap over jouw leven en OWN it! 


Wat houd de Innerlight Journey in?

We starten altijd met een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek

Zo ben je in de gelegenheid mij te leren kennen en ik jou. We inventariseren waarbij ik je kan ondersteunen op je pad en waar je ertegen aan loopt. Is het een match en voelen we beide een ja? Dan gaat het traject van start en plannen we de 1e afspraak in. 

- 4 diepgaande helende privé sessies 

1x in de 2 weken (online of offline wat jij wilt) waarin ik met jou aan de thema's ga werken die voor jou belangrijk zijn om op diep niveau te helen, te begrijpen en te transformeren. Er zit altijd een opstelling in omdat je vaak onbewust dingen meeneemt uit je (zielen)familiesysteem die ervoor zorgen dat je tegen dingen aanloopt in je groeiproces. Ik werk holistisch wat wil zeggen dat we naar het totaal pakket gaan kijken van je fysieke, emotionele, energetische en psychologische systemen. Ik stem me altijd af op de energie van het moment om te bekijken met jou welke stukken in het licht mogen worden gezet. Je krijgt praktische tools om ook daadwerkelijk een veranderslag te maken. Ps: ik vind werken met je spiritteam altijd een feestje, dus zij worden er zeker bij betrokken!

-  1 op 1 vraagbaak
Je kan me tijdens jouw Journey al je persoonlijke vragen aan me stellen en ik zal deze altijd binnen 48 uur beantwoorden, zodat jij weer verder kan! 

- Cardreading  
Tussen de afspraken door, trek ik een kaartje voor je en doe ik een miniafstemming voor je. Vaak net even de bevestiging of vriendelijke schop onder je kont die je nodig had dat moment. 

-Persoonlijk afgestemde meditatie
Speciaal voor jou neem ik een persoonlijke afgestemde mediatie op voor je die je als MP3 ontvangt van me. Deze kun je thuis zo vaak luisteren als je wilt en deze ondersteund je proces. 

- BONUS:
Online Heart & Soul Academy

In de academy laat ik je precies laat zien hoe jij tot die mindset en heartset komt om de changemaker te zijn, hoe jouw brein en overlevingsmechanismen werken, hoe jij je emoties en gedrag kan beïnvloeden (want waarom doe ik dit nou steeds weer of voel ik me steeds zo?!), hoe jij jouw eigen trillingsfrequentie kan verhogen, de Law of attraction in kan zetten in je leven en waarom deze soms niet werkt zoals je dacht, hoe je jezelf kan helen, kan leven vanuit een lichtere energie en vrij van oude overtuigingen en patronen jouw droomleven kan creëren en leven!


De prijs van dit traject is 555 euro incl.

Belangrijk: Om dit traject samen in te gaan, verwacht ik een committent van jou naar jezelf en mij.  Het is nl. belangrijk dat je er ook echt klaar bent om eigenaarschap te nemen over je eigen proces. Dat is niet altijd makkelijk omdat het vraagt om kritisch kijken naar jezelf en echt de diepte in duiken, de schaduwkanten te onderzoeken en op diep niveau te doorvoelen. Wel heb ik inmiddels mogen leren dat dit niet de makkelijkste, maar wel de enige weg is naar een leven in liefde. Het onbewuste bewust maken, opstaan voor jezelf, leiderschap en verantwoordelijkheid nemen voor jezelf. Je zult zien dat je leven magisch is en jij de creator bent van alles. 

Ja, Ik ga ervoor! 

Praktijk Tala maakt gebruik van cookies. Bezoek je deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.