Innerlight Journey 

It is time to own your life!

Alles is mogelijk en het begint bij bewustzijn.  Wanneer jij je bewust bent van de lessen die jij mag leren, wat je hier op de aarde te brengen hebt en hoe jij vanuit de liefdevolle zachte energie van je hart kan leven zonder oordeel, gaat er een wereld voor je open. Wanneer je in diepe verbinding bent met jezelf, kun je je eigen waarheid omarmen en spreken. Je gaat de magie van het universum snappen en zien hoe je spiritteam met je samen werkt. Wanneer je in liefde kunt blijven staan, ongeacht de situatie veranderd je kijk op je leven en de wereld totaal. Neem leiderschap over jouw leven en OWN it! 


Wat houd de Innerlight Journey in?

We starten als je wilt met een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Zo ben je in de gelegenheid mij te leren kennen en ik jou. We inventariseren waarbij ik je kan ondersteunen op je pad en waar je ertegen aan loopt. Is het een match en voelen we beide een ja? Dan gaat het traject van start en plannen we de 1e afspraak in. 

- 4 diepgaande helende privé sessies 

De 1e 3 sessies vinden 1x in de 2 weken plaats (online of offline wat jij wilt)
Tussen de 3e en de laatste sessie zit 4 weken, om jezelf even de tijd te geven om alles te intergreren. Daarnaast kan je bij deze integratie en het embodyen van deze thema's tegen vragen, weerstand in jezelf of een blokkade aanlopen. Als jij gaat shiften, shift alles om jou heen mee. Soms is dat magisch, maar uit ervaring weet ik ook dat het wel eens overweldigend en heftig kan voelen.  Hier gaan we deze laatste sessie mee aan de slag. Je gaat net die laatste restjes tackelen om volledig in je ware zelf te gaan staan. 

In de sessies ga ik met jou aan de thema's werken die voor jou belangrijk zijn om op diep niveau te helen, te begrijpen en te transformeren. Er zit altijd een opstelling in omdat je vaak onbewust dingen meeneemt uit je (zielen)familiesysteem die ervoor zorgen dat je tegen dingen aanloopt in je groeiproces. Ik werk holistisch wat wil zeggen dat we naar het totaal pakket gaan kijken van je fysieke, emotionele, energetische en psychologische systemen. Ik stem me altijd af op de energie van het moment om te bekijken met jou welke stukken in het licht mogen worden gezet. Je krijgt praktische tools om ook daadwerkelijk een veranderslag te maken. Ps: ik vind werken met je spiritteam altijd een feestje, dus zij worden er zeker bij betrokken!

1 op 1 vraagbaak
Je kan me tijdens jouw Journey al je persoonlijke vragen aan me stellen en ik zal deze altijd binnen 48 uur beantwoorden, zodat jij weer verder kan! 

Online Heart & Soul Academy 
Met de online Heart & Soul Academy ga je je bewustzijn vergroten. Na het volgen van deze online course snap je de psychologie achter processen in je hoofd, weet je hoe je keuzes kunt maken vanuit je hart, ga je je trillingfrequentie verhogen en snap je waarom je bepaalde situaties in je leven aantrekt. Ook kun je vanuit liefde kijken naar jouw leven, moeilijke situaties en processen omdat je nu snapt hoe dit een onderdeel is van je zielsplan. Ik ga je ook alles vertellen over je spiritteam en je gaat hen ook ontmoeten zodat jij met alle kennis, tools en ondersteuning van jouw team, kan leven in je eigen flow. De academy bestaat uit video's, meditaties en werkboeken (in totaal 35 stuks) die je ondersteunen in je proces en waar je een lifetime toegang toe krijgt. 

Investering in Jezelf:
Jouw investering in jezelf is 695 euro incl.

Belangrijk: Om dit traject samen in te gaan, verwacht ik een committent van jou naar jezelf en mij.  Het is nl. belangrijk dat je er ook echt klaar bent om eigenaarschap te nemen over je eigen proces. Dat is niet altijd makkelijk omdat het vraagt om kritisch kijken naar jezelf en echt de diepte in duiken, de schaduwkanten te onderzoeken en op diep niveau te doorvoelen. Wel heb ik inmiddels mogen leren dat dit niet de makkelijkste, maar wel de enige weg is naar een leven in liefde. Het onbewuste bewust maken, opstaan voor jezelf, leiderschap en verantwoordelijkheid nemen voor jezelf. Je zult zien dat je leven magisch is en jij de creator bent van alles. 

Ja, Ik ga ervoor!

Praktijk Tala maakt gebruik van cookies. Bezoek je deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.