Aanbod

Mijn motto is dat je spiritueel kan zijn, met beide beetjes op de grond, dat de wetenschap juist een mooie aanvulling is op datgene wat door veel mensen als 'zweverig' wordt gezien. Spiritualiteit is een onderdeel van persoonlijke groei, zoals ook het mentale, fysieke, sociale en het emotionele erbij hoort. Ik ga juist voor het totaalpakket en zet daarbij de kennis en vaardigheden uit allerlei bronnen en in allerlei vormen in. Jij bent uniek en verdient het leven van je dromen. 

Je kunt kiezen voor mijn online Heart & Soul Academy dat je lekker in je eigen tempo kan doen waar en wanneer je maar wil.
Will jij meer persoonlijke begeleiding hierbij ontvangen en met mij aan de slag gaan om nog dieper in te zoomen op jouw situatie en nog concreter stappen te gaan zetten? Dan kies je het beste voor mijn Inner Light Traject waarbij je naast mijn online Academy 3 privé sessie krijgt waarin je grote stappen kunt gaan zetten, nog meer inzichten krijgt en helemaal gaat snappen hoe jij jouw droomleven vanuit jouw voorwaarden kan creëren. 
Wil jij nog exculsiever met mij werken voor 6 maanden incl 6 privesessies, een boostdag met max. 5 gelijkgestemde vrouwen en mij een half jaar als vraagbaak en cheercrew??? Kijk dan even bij mijn VIP traject

Ook geef ik weer masterclasses. Je kunt kiezen of je  een masterclass bijwoont in Amsterdam bij de Bewustzijnschool . 


 

Praktijk Tala maakt gebruik van cookies. Bezoek je deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.