Algemene voorwaarden

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Praktijk Tala en verklaar je hierbij kennis te hebben genomen van deze Algemene Voorwaarden door het lezen hiervan op deze website of tijdens een consult.
Behandelingen  dienen volgens de geldende prijslijst (zie informatie op de website of in mijn praktijk) te worden betaald. Dit kan contant, met pin of op factuurbasis. Op de factuur staat altijd de betalingstermijn en mogelijke btw beschreven.
Wanneer je toch verhinderd bent, is het voor mij heel fijn wanneer ik dit zo spoedig mogelijk weet (liefst uiterlijk 24 uur van te voren) zodat ik iemand anders jouw plekje die dag kan geven. Afspraken die niet geannuleerd worden, worden in rekening  gebracht.
Ik heb ten opzichte van ieder ander dan jou, geheimhoudingsplicht over alles wat mij uit hoofde van mijn functie bekend wordt of is geworden. Er wordt zorgvuldig omgegaan met de gegevens die jij verstrekt en die worden alleen gebruikt voor de behandeling. Persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden.
Mocht je interesse hebben in een workshop of training, zal na een kennismaking met daarin je wensen en de mogelijkheden een offerte gemaakt. Wanneer deze offerte door beide partijen geaccordeerd is, wordt beschouwd als bindend contract. Er vind bij de trainingen en workshops altijd vooraf een betaling plaats.
Indien een  georganiseerde workshop of training door de opdrachtgever wordt geannuleerd, worden reeds gemaakte kosten, incl. materiaal en werkuren in rekening gebracht.
Ondanks het feit dat ik mijn uiterste best doe om zorgvuldig en professioneel te handelen, kan het zijn dat je niet tevreden bent. Je bent ten alle tijden welkom om je bedenkingen of klacht met mij te delen. Ik neem dat serieus en kijk graag samen met jou hoe ik de kwaliteit kan verbeteren. Ik hanteer daarvoor de volgende klachtenprocedure

 

Praktijk Tala maakt gebruik van cookies. Bezoek je deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.