Mogelijkheden om met mij te werken

Mijn motto is dat je spiritueel kan zijn, met beide beentjes op de grond, dat de wetenschap juist een mooie aanvulling is op datgene wat door veel mensen als 'zweverig' wordt gezien. Spiritualiteit is een onderdeel van persoonlijke groei, zoals ook het mentale, fysieke, sociale en het emotionele erbij hoort. Ik ga juist voor de holistische kijk op jezelf en zet daarbij de kennis en vaardigheden uit allerlei bronnen en in allerlei vormen in. Jij bent uniek en verdient het leven van je dromen. Het 'enige' wat het van jou vraagt is leiderschap. Daarmee bedoel ik eigenaarschap nemen over jouw processen, echt naar jezelf kunnen en durven kijken en die stukken anders te gaan doen omdat je echt voor jezelf wilt gaan. Dat betekent soms pijnlijke stukken aankijken, stappen maken waar je de kriebels van krijgt. Je krijgt nooit een nieuw resultaat als je hetzelfde blijft doen. Dus leiderschap, owning your life, dat is waar het om draait. Ik ben altijd open en eerlijk, soms misschien wat confronterend én altijd liefdevol omdat ik geloof dat we met zoete praatjes en erom heen gedraai niet echt verder komen. Dus voel jij een ja en ben jij bereid om in je eigen leiderschap te stappen en eigenaarschap te nemen over jou leven? Als je bereid bent om echt voor jezelf te gaan en je dromen te verwezenlijken, heb je verschillende mogelijkheden om met mij te werken.

Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling heb je allerlei mogelijkheden zowel online als offline, 1 op 1of in een groep.
Je kunt bv. kiezen voor mijn online Heart & Soul Academy die je lekker in je eigen tempo kan doen waar en wanneer je maar wilt, met mij als vraagbaak uiteraard! 
Met ingang van 1 maart 2023 start ik geen 1 op 1 trajecten meer omdat ik me meer wil focussen op het opzetten van (online) trainingen, workshops, carddeck(s) en het creeren van nieuwe dingen. Wil je toch 1 op 1 een consult en meer weten over je energetische blauwdruk? Check dan even mijn Human Design mogelijkheden. Kijk ook gerust eens bij mijn masterclasses of groepsmeditaties, deze wisselen steeds en brengen je iedere x weer een stapje dichter bij jezelf. 

Heb je een hersenletsel en wil je meer informatie over wat de mogelijkeheden zijn op dat gebied kijk dan even HIER 
Wil jouw organisatie mijn expertise inzetten in het bedrijf?? Check dat even mijn aanbod voor Bedrijven
 

Praktijk Tala maakt gebruik van cookies. Bezoek je deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.