Mogelijkheden om met mij te werken

Mijn motto is dat je spiritueel kan zijn, met beide beentjes op de grond, dat de wetenschap juist een mooie aanvulling is op datgene wat door veel mensen als 'zweverig' wordt gezien. Spiritualiteit is een onderdeel van persoonlijke groei, zoals ook het mentale, fysieke, sociale en het emotionele erbij hoort. Ik ga juist voor de holistische kijk op jezelf en zet daarbij de kennis en vaardigheden uit allerlei bronnen en in allerlei vormen in. Jij bent uniek en verdient het leven van je dromen. Het 'enige' wat het van jou vraagt is leiderschap. Daarmee bedoel ik eigenaarschap nemen over jouw processen, echt naar jezelf kunnen en durven kijken en die stukken anders te gaan doen omdat je echt voor jezelf wilt gaan. Dat betekent soms pijnlijke stukken aankijken, stappen maken waar je de kriebels van krijgt. Je krijgt nooit een nieuw resultaat als je hetzelfde blijft doen. Dus leiderschap, owning your life, dat is waar het om draait. Ik ben altijd open en eerlijk, soms misschien wat confronterend én altijd liefdevol omdat ik geloof dat we met zoete praatjes en erom heen gedraai niet echt verder komen. Dus voel jij een ja en ben jij bereid om in je eigen leiderschap te stappen en eigenaarschap te nemen over jou leven? Als je bereid bent om echt voor jezelf te gaan en je dromen te verwezenlijken, heb je verschillende mogelijkheden om met mij te werken.

Je kunt bv. kiezen voor mijn online Heart & Soul Academy die je lekker in je eigen tempo kan doen waar en wanneer je maar wilt, met mij als vraagbaak uiteraard! 
Will jij nog meer persoonlijke begeleiding hierbij ontvangen en met mij aan de slag gaan om nog dieper in te zoomen op jouw situatie en nog concreter stappen te gaan zetten? Dan kies je het beste voor mijn Inner Light Traject waarbij je in 4 privé sessies (van ongeveer 1,5 uur) grote stappen kunt gaan zetten, nog meer helderheid en inzichten krijgt en helemaal gaat snappen hoe jij jouw droomleven vanuit jouw voorwaarden kan creëren. Daarnaast gaan we daadwerkelijk ook het veranderproces in zodat je de kennis en tool die je krijgt aangereikt ook kan toepassen en het resultaat ervan ervaart. 

Kijk ook eens bij mijn masterclasses, deze wisselen steeds en brengen je iedere x weer een stapje dichter bij jezelf. Njoy!
 

Praktijk Tala maakt gebruik van cookies. Bezoek je deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.