Praktijk Tala

Over Fenna


Ik ben Fenna Bolkestein en ik ben de eigenaresse van Praktijk Tala. In mijn praktijk begeleid Ik vrouwen in hun proces naar bewustwording. Vanuit mijn wetenschappelijke achtergrond en neuropsychologische kennis ga ik met jou diep soul diven. Mijn kracht is dat ik binnen een paar minuten kan zien, kan voelen waar voor jouw probleem ligt en hoe je dat kan helen of transformeren. Ik geloof niet in een Quick fix, maar juist diepgaande transformatie zodat je met een positieve mindset kan werken en datgene wat jou belemmert. Geef jou de juiste tools om daadwerkelijk aan de slag te gaan met datgene wat in jou leeft en gezien mag worden. Vaak zijn dit thema's die generaties of levens terug gaan die en jouw familie nu niet meer dienen en geheeld mogen worden. Zo kun jij je los breken van datgene wat jou niet meer dient en jouw eigen droomleven creëren. Jij hebt iets te doen op deze wereld mooie vrouw!

Zo vaak heb ik mezelf gek of raar gevoeld. Anders dan anderen, alsof ik hier niet thuishoorde in deze wereld. Als kind vroeg ik me heel vaak af of ik niet per ongeluk geadopteerd was of dat ik in een soort van droom leefde waaruit ik wakker zou worden en ik me weer normaal ging voelen. Maar dat gebeurde niet, dus ging ik doen wat mij het meest logisch leek en ook automatisch gebeurde om me fijner en thuis te voelen hier in deze wereld. Ik ging me aanpassen! Aanpassen aan mijn omgeving, mijn sociale en professionele omgeving. Ik voelde als kind al heel erg veel aan, wist feilloos de pijnpunten van de ander de vinden en probeerde dan snel weer te komen tot een harmonisch geheel. Want van spanningen, onrust en ruzie heb ik nooit gehouden. Daarnaast hoorde ik ook heel vaak van volwassenen dat 'alles prima' ging, terwijl ik aan alles voelde dat het niet zo was. Begrijpelijk en erg liefdevol bedoeld om mij te beschermen waarschijnlijk, maar ja voor mij heeft dat heel erg veel verwarring en twijfel gezaaid. Ik dacht dus altijd dat het aan mij lag, dat ik gek geworden was en dat ik raar was.....

Na mijn opleiding Orthopedagogiek heb ik jaren lang als orthopedagoog gewerkt in de reguliere zorg en me gespecialiseerd in nier aangeboren hersenletsel, neuropsychologie en cognitieve gedragstherapie, maar ik merkte door de jaren heen dat ik steeds meer iets miste. Door de waan van de dag deed ik vrijwel alles op de automatische piloot, iets wat eigenlijk totaal niet bij mij past. Ik had alles wat mijn hartje begeerde, maar miste het joepie gevoel. Weer bekroop me het gevoel  'wat is er toch mis hier?? Waarom lukt het me nou niet om blij te zijn met wat ik heb en wat ik doe? Ben ik dan toch zo raar????'

Maar niets bleek minder waar. Ik ben me gaan verdiepen in thema's die ik interessant vond, waaronder het energetische werken en zielswerk. Wat een eye opener zeg, om anderen te ontmoeten die dezelfde dingen hebben ervaren als ik. Langzaam aan ging ik het snappen en vielen er steeds meer kwartjes. Het leuke is dat dat ook iedere dag weer doorgaat. Het leven is zo ontzettend leuk wanneer je vanuit je eigen ik echt kunt zijn wie je bent.
Mijn talenten, mijn gave om intuïtief, vanuit mijn hart, vanuit 'dat kan echt makkelijker' te leven en te werken is geweldig. Yes ik ben blij dat ik anders ben. En ja dat is voor mij ook af en toe echt nog wel spannend en nee ik weet nog lang niet alles. Maar ik weet wel veel meer dan een paar jaar geleden over mezelf en hoe ik mijn talent mag inzetten.

Dat ik een enorm talent heb gekregen om snel tot de kern te komen, om degene echt te zien zoals hij is, maskers af! Wij hebben het niet meer nodig om ons te verschuilen achter de massa, maar juist op te staan om deze wereld nog een beetje mooier te maken, de trillingsfrequentie te verhogen. Om te helen, te groeien en te ontwikkelen zoals alleen mensen dat zo geweldig kunnen. De missie die ik voel is groots en gaat veel verder en dieper dan mij alleen. Iedere dag dat ik in mijn praktijk werk, ik mensen ontmoet die ik een stukje in hun zoektocht of pad mag begeleiden voel ik me zoooo rijk, zo dankbaar en intens gelukkig. Dat is iets wat ik jou ook gun! Jouw wensen, dromen en verlangens doen ertoe. Jij doet ertoe! 

Spirituele en persoonlijke groei zijn voor mij juist heel down to earth. In mijn optiek zijn alle mentale (aka psychische), fysieke, sociale,emotionele, energetische en spirituele aspecten gewoon 1. Alles met elkaar verbonden en wat niet los gezien kan worden. Alles is energie! Zie mij als jou persoonlijke vertaler van hoe dit alles werkt, welke betekenis je kunt geven aan situaties, hoe jij je bewustzijn vergroot om uit te patronen en oude overtuigingen te breken, je trillingsfrequentie te verhogen en dat jij je leven kan leven zoals jij dat wil.  Alles wat jij hiervoor nodig hebt, is er al. Het is tijd lieve vrouw om op te staan en jouw droomleven te gaan creëren.

Be the change! Are you in???
 

Hier vind je mijn CV

Praktijk Tala maakt gebruik van cookies. Bezoek je deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.