De nieuwe wereld bouw je Zelf

Voor al mijn medepioniers. 

Vandaag voelde ik me ineens zo intens verdrietig en boos. Boos op hoe een systeem van buitenaf wetten en regels bepaald. Dingen die keihard ingaan tegen onze rechten als mens die er zijn om ons te beschermen. Waarom zijn er deze wetten als ze door degene die ogenschijnlijk ‘de macht’ lijken te hebben zo aan de kant geveegd mogen worden. (Ogenschijnlijk omdat we afhankelijk zijn geworden en daarom de macht uit handen geven) De angst die ik om me heen zie, mensen die letterlijk en figuurlijk kapot gaan, om nog maar niet te spreken over de impact van deze hele situatie op onze kinderen. Het breekt mijn hart, omdat ik voel, weet en heb gezien hoe het anders kan en anders mag. Omdat het tegen alles indruist waar ik in geloof en wat ik diep van binnen voel. Dankbaar ben ik voor de strijders die op alle mogelijke manieren anderen bewust maken van hun rechten, van de daadwerkelijke agenda en welke keuzes wij als mens hierin kunnen maken. Iedereen heeft een hele belangrijke rol te vervullen in dit proces. 

Hoe vaak heb ik niet gedacht lieve mensen om de strijd aan te gaan met het systeem, te rebelleren, omdat ik voel dat het anders kan en anders moet. En steeds word ik door mijn hart teruggefloten. Iets in mij zegt steeds het niet te doen.

Vandaag op de fiets op weg naar huis na een supermarktbezoek, werd ik overvallen door een enorme strijdvaardigheid. Ik voel dat we op een kantelpunt staan van angst naar liefde, van het vallen van oude systemen waar we leven vanuit angst, wantrouwen, afhankelijkheid en voorwaardelijkheid. Dat is namelijk geen liefde lieve mensen. Liefde doet niet aan uitsluiting en inclusiecriteria, liefde is onvoorwaardelijk. ALTIJD! In plaats van strijden tegen het oude, heb ik steeds mijn focus gehouden op het ‘strijden’ voor het nieuwe. En vandaag voelde ik het sterker dan ooit. 

Alsof alle inzichten van de afgelopen week ineens binnen kwamen vallen en de puzzel compleet maakte. Ineens werd het helder waarom het universum mensen op mijn pad stuurde (4 de afgelopen 10 dagen) die hun bedrijf naar het volgende level willen tillen of een eigen bedrijf willen gaan opstarten omdat zij ook voelen dat dingen anders mogen. Waarom ik persoonlijk heb doorlopen die niet even makkelijk zijn (geweest). Ik heb nooit specifiek gevraagd om (aankomend) ondernemers en profileer me hier niet perse mee. En toch krijg ik deze kadootjes in de vorm van mensen op mijn pad om een stukje met hen mee te lopen.

Dit is wat mijn innerlijke stem zei en voor mij voelt als een boodschap die niet alleen voor mij bedoeld is dus voel maar eens of het resoneert: 
BOUWEN Fen, bouw aan de wereld waar jij in gelooft. Laat je niet afleiden door de ruis om je heen. Bouw aan een wereld waar mensen leven in liefde. Dat heb jij gekozen om te doen. Samen met anderen die hier ook voor hebben gekozen. jij hoeft niet te vechten tegen het oude systeem, daar hebben anderen voor gekozen. Ieder heeft zijn rol en jij mag nu nog meer de jouwe pakken. BOUW, BOUW, BOUW!!! En blijf ondertussen keuzes maken die voor jou zuiver voelen en wees hier duidelijk in. Denk aan je soevereiniteit. Jij en alleen jij bepaalt of jij je kracht uit handen geeft. 
Dus BOUW lieverd, bouw. 


En zo zal het zijn. 
Samen met de mensen die ik op hun pad mag ondersteunen in hun (ondernemers)reis. Om op hun manier, vanuit hun visie te bouwen aan een nieuwe wereld. Een wereld waarin we leven in liefde. Ik ga ervoor omdat ik er vol in geloof, vanuit het diepste van mijn hart. Ik geloof dat ik niet voor niets bepaalde processen heb mogen doorlopen in mijn bedrijf en persoonlijk. Ik ben er klaar voor. 

Het wordt tijd lieve mensen, dat liefde opstaat.
Are you in?

Praktijk Tala maakt gebruik van cookies. Bezoek je deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.