Masterclasses 

Be your true you

Hoe zou het zijn wanneer jij je ware zelf zou zijn, jezelf volledig kunnen omarmen, jouw ware kracht en potentie zou zien? Hoe zou het zijn wanneer jij echt in staat bent te ontvangen en open kan staan voor al het moois dat het universum voor jou in petto heeft? Met praktische tools hoe je dat allemaal neerzet in deze wereld, met neuropsychologische inzichten. Want daar hou ik zo van, de praktische vertaling naar hoe je dit dan precies doet, naast alle mooi inzichten die je krijgt in deze class, zodat je echt stappen zet in je persoonlijke en spirituele groei.

 Ik zet verschillende werkvormen in en bekijk altijd tijdens de class wat het meeste bijdraagt en wat het beste aansluit. Ik laat me hierbij begeleiden door mijn spirits en het universum . Thema's waaraan je kan denken zijn selfcare, Law of attraction, mindset, oordeelloos leven, je zelfhelend vermogen en nog veeeeel meer.

Praktisch:

De masterclasses vinden plaats in mijn praktijk op de van Dissellaan 3 in Bladel (tenzij vanwege de maatregelen de masterclass niet ter plaatse kan plaatsvinden, dan wordt deze online gegevens. 
Er is plek voor minimaal 3 en  maximaal 6 dames in mijn praktijk (bij online heb ik iets meer ruimte en kunnen er 8 dames deelnemen). Omdat we aan de slag gaan met transformerende thema's en echt de diepte in gaan, wil ik de groep klein houden om mijn aandacht aan ieder van jullie kunnen geven. 
Je kunt je aanmelden via de link onder de betreffende masterclass. Na betaling van de factuur is je plekje gereserveerd. 
Ps: heb je een vraag naar aanleiding van onderstaande masterclasses? Stuur me gerust een berichtje. Fenna@praktijktala.nl

Data:

Nieuwe data later dit jaar worden nog toegevoegd. 

Praktijk Tala maakt gebruik van cookies. Bezoek je deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.