The law of attraction....


Ik vind deze wet van aantrekkingskracht echt vetgaaf omdat dit wederom alles te maken heeft met alles waar ik in geloof, namelijk dat wanneer het hart en hoofd samenwerken, je alles, maar dan ook alles kan bereiken in je leven. I know! How cool is that!!!!

Even in de korte versie: Je gedachten en je gevoel zijn bepalend voor je gedrag én wat je naar je toe trekt. Zijn je gedachten 'negatief', trek je daar nog meer van naar je toe. Bv: Ik hoop niet dat er dadelijk weer geen parkeerplek is (en jahoor parkeergarage vol) Precies datgene waar je bang voor bent gebeurd…..WHAAAAA Hoe vaak is het zo dat jij vooral denkt aan wat je niet wil of wat je niet hebt? Wanneer je dat doet, is dat dus precies hetgene wat je uitzend naar het universum en tadaaa je hebt het voor jezelf weer gecreëerd. Gaaf dat je dat nu dus weet! want vanaf nu pak je dat uiteraard volledig anders aan!

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Hoe kun je het anders doen zodat je meer naar je toe trekt waar je van droomt: Where attention goes, energy flows (beide kanten op dus, in je voordeel en je nadeel) ❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Focus je op wat je wel wil, gebruik je mind om het precies voor je te zien en gebruik je hart om helemaal het blije gevoel te ervaren, alsof het er al is. Ga alles doen waarbij je dat gevoel nog meer kan oproepen. Het is er al nnl, het is aan jou ofm het naar je toe te trekken. Zie het net als je verjaardag, dat staat ook al vast, dei komt gewoon vanzelf. Zo ook met alles wat je naar je toe wil trekken. Zend uit wat jij wil, wanneer en welk gevoel het je geeft. Geloof er in alsof het er al gewoon is. Dan zend je dus uit naar het universum wat je wil en kansen komen op je af, je ontmoet mensen die je ondersteunen om jouw doel te bereiken, enz. Tja het is dan wel aan jou om er een actie op te zetten. Want aanwaaien komt het niet (helemaal). Wanneer jij dat parkeerplekje wil, moet je er wel in rijden, anders zet iemand anders m daar neer.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Er is zoveel meer over te vertellen, hoe het werkt, hoe je het voor je kan laten werken en welke gave dingen het oplevert….. Ik ga er een online programma van maken heb ik besloten. Dus bij deze universum: ik ga dit verder uitdragen, een onlineprogramma maken en misschien zijn er nog veel meer mogelijkheden waaraan ik niet heb gedacht. Het heeft me nu al zoveel happy vibes en voel dat ik wil dansen…… Yeah! Ik weet zeker dat ik dit ga manifesteren. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wat ga jij manifesteren???

Praktijk Tala maakt gebruik van cookies. Bezoek je deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.