Feest!!!

1 maart aanstaande bestaat Praktijk Tala alweer 1 jaar, wat vliegt de tijd. In mijn praktijk heb ik al ouders, kinderen en jongeren mogen ontvangen om hun een stukje op hun weg te begeleiden om goed bij zichzelf te kunnen blijven. Echt heel mooi en fijn om te doen. Ook krijg ik steeds meer vragen van vrouwen die hooggevoelig zijn, dus daar ga ik in 2018 ook iets meer voor opzetten. Ik borrel en bruis van de ideeën om volgend jaar weer een prachtig jaar te maken waarin iedereen nog meer in zijn eigen licht mag gaan staan. 
Om te vieren dat mijn praktijk een jaar bestaat heb ik Marie-Claire van der Brugge gevraagd om een lezing te komen geven. Ze komt op dinsdagavond 6 maart naar Eersel. De kosten zijn 20 euro per persoon incl. koffie, thee en iets lekkers. Na aanmelding ontvang je een factuur van me en wanneer deze voldaan is, is je plekje verzekerd. Ben je er ook bij??
Hieronder vind je nog wat meer informatie over Marie-Claire en de inhoud van de lezing. 

Wees welkom! Liefs FennaLezing Marie-Claire van der Bruggen
  
Marie-Claire van der Bruggen  was zich als kind al bewust van een wereld die anderen niet konden waarnemen en waarin ze zich heel erg op haar gemak voelde. Hier op aarde voelde zij zich niet echt thuis en had vaak een vreemd soort van heimwee naar iets wat ze niet goed kon verwoorden. Na een lange zoektocht en met behulp van haar gids Charion, heeft ze uiteindelijk antwoord gevonden op veel van haar vragen. Nu is het haar wens om met haar ervaringen mensen te mogen inspireren om zich ook weer te gaan Her-Inneren wie ze werkelijk zijn en waar ze eigenlijk vandaan komen en dat ze meer zijn dan alleen maar een lichaam. Ze vindt het vooral ook heel belangrijk om bij zoveel mogelijk mensen angst rondom de dood en het sterven weg te mogen wegnemen. Ze heeft hierover de bestsellers Het sprookje van de dood, De dag waarop mijn vader een Engel werd, ZielsGelukkig, Licht & Liefde en De terugkeer naar Huis geschreven.
 
Marie-Claire geeft met veel plezier regelmatig lezingen en workshops in binnen en buitenland. Ook heeft ze een opleiding gevolgd voor stervensbegeleiding en verschillende mensen mogen helpen met de oversteek naar Huis.

Tijdens deze lezing zal Marie-Claire vertellen over haar ervaringen en hoe haar boeken tot stand zijn gekomen. Tevens zal ze er uit voorlezen. Ook geeft ze een korte geleide meditatie en natuurlijk is er alle ruimte voor het stellen van vragen.
 
Er is tevens de mogelijkheid om haar boeken te kopen en deze door haar persoonlijk te laten signeren.
 
Wilt u meer weten over Marie-Claire,  haar boeken en haar activiteiten dan kunt u een kijkje nemen op haar website: www.zielsgelukkig.nu
 

Praktijk Tala maakt gebruik van cookies. Bezoek je deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.