Masterclasses 

Be your true you

Hoe zou het zijn wanneer jij je ware zelf zou zijn, jezelf volledig kunnen omarmen, jouw ware kracht en potentie zou zien? Hoe zou het zijn wanneer jij echt in staat bent te ontvangen en open kan staan voor al het moois dat het universum voor jou in petto heeft? Met praktische tools hoe je dat allemaal neerzet in deze wereld, met neuropsychologische inzichten. Want daar hou ik zo van, de praktische vertaling naar hoe je dit dan precies doet, naast alle mooi inzichten die je krijgt in deze class, zodat je echt stappen zet in je persoonlijke en spirituele groei.

 Ik zet verschillende werkvormen in en bekijk altijd tijdens de class wat het meeste bijdraagt en wat het beste aansluit. Ik laat me hierbij begeleiden door mijn spirits en het universum . Thema's waaraan je kan denken zijn selfcare, Law of attraction, mindset, oordeelloos leven, je zelfhelend vermogen en nog veeeeel meer.

Praktisch:

De masterclasses vinden plaats in mijn praktijk op de van Dissellaan 3 in Bladel (tenzij vanwege de maatregelen de masterclass niet ter plaatse kan plaatsvinden, dan wordt deze online gegevens. 
Er is plek voor max. 6 dames in mijn praktijk (bij online heb ik iets meer ruimte en kunnen er 8 dames deelnemen). Omdat we aan de slag gaan met transformerende thema's en echt de diepte in gaan, wil ik de groep klein houden om mijn aandacht aan ieder van jullie kunnen geven. 
Je kunt je aanmelden via de link onder de betreffende masterclass. Na betaling van de factuur is je plekje gereserveerd. 
Ps: heb je een vraag naar aanleiding van onderstaande masterclasses? Stuur me gerust een berichtje. Fenna@praktijktala.nl

Data:

Zaterdag 13 maart van 10:00-12:30 uur:
Masterclass New Moon resolutions: Letting go & building the new
We gaan de energie van de nieuwe maan voor ons laten werken door los te laten wat niet meer resoneert bij jouw waarheid op celniveau en in afstemming met je ziel. Vandaar uit gaan we bouwen aan het nieuwe. Aan die mooie wereld die je voor je ziet, die je graag wilt manifesteren.
In mijn classes werk ik altijd met de energie van de groep, waardoor de class helemaal afgestemd is op de deelnemers. Het ziet er iedere keer weer anders uit omdat elke groep anders is, dat maakt het zo leuk! De strekking van de masterclass: Denk aan theorie over o.a.  manifesteren en de wet van aantrekkingskracht, nieuwe maan ritueel, transformerende meditatie, gaan we ook praktisch aan de slag door middel van het maken van een soulboard. Zoals een visionboard, maar dan vanuit je zielsmissie, in verbinding met je eigen hoge energiefrequentie. ZININ!!!! Wees van harte welkom! 
Investering in jezelf €55,55. Dit is  incl. btw, materialen, thee, (fruit)water en wat lekkers. 

Ik ben er graag bij!

Zaterdag 3 april van 10:00-12:00 uur:
Masterclass leven vanuit liefde:
Nu de polariteit hoogtij lijkt te vieren en iedereen zo'n andere menig lijkt te hebben, kan het soms een uitdaging zijn om vanuit liefde te blijven kiezen voor datgene wat je wilt doen i.p.v. vanuit angst. 
Toch voelt liefde als de enige weg naar een lichter en zachter leven waarin verbinding is; met jezelf en de ander. 
Martin Luther King Jr. zei niet voor niets: 
Darkness can not drive out darkness,  Only light can do that. 
Hate can not drive out hate, Only love can do that. 

Voor mij voelt dit echt als een waarheid waar ik niet omheen kan. In deze masterclass gaan we onderzoeken hoe jíj meer kunt leven van uit liefde, i.pv. angst, wat het betekent om oordeelloos te leven. Welke spiegels je voorgeschoteld krijgt in je levenspad en hoe je deze kunt interpreteren vanuit liefde. Stel je nou eens voor hé dat het leven vóór je is en alles uit liefde voor jou is ontstaan? Juist ook de zware, lastige dingen. Magisch mooi toch? Geloof je het nu nog niet? Na deze class kùn je niet anders dan dit geloven. 
In mijn classes werk ik altijd met de energie van de groep, waardoor de class helemaal afgestemd is op de deelnemers. Elke masterclass is dus anders en dat maakt het juist zo mooi. Wees van harte welkom. 

Investering in jezelf €55,55. Dit is  incl. btw, materialen, thee, (fruit)water en wat lekkers. 

Ik ben er graag bij!

Zaterdag 15 mei van 10:00-12:00 uur:
Masterclass Be the Change
Juist in deze tijd worden we uitgenodigd om nog meer naar binnen te keren, te onderzoeken voor jezelf wat jouw waarheid is en hiernaar te gaan leven. Dat vraagt ongetwijfeld om verandering en laat dat nou niet altijd even gemakkelijk lijken. In deze masterclass gaan we in 5 stappen aan de slag met jouw veranderproces en laat ik je zien hoe makkelijk het eigenlijk is. Van de processen in je brein (hoe werkt dat nou wanneer je verandering wilt bewerkstelligen, wat houd je tegen, hoe kan je het voor je laten werken) tot aan je energiesysteem. Je gaat de verandering zijn die je je zo graag voor jezelf en de wereld ziet. Zo binnen, zo buiten. In mijn classes werk ik altijd met de energie van de groep, waardoor de class helemaal afgestemd is op de deelnemers. Naast transformerende meditaties, gaan we ook praktisch aan de slag met opdrachten en oefeningen zodat je met alle tools naar huis kunt om te blijven bouwen aan je nieuwe ik. (eigenlijk je oude ik die verstopt was, maar dat leg ik je daar wel uit. Hihi) Je bent van harte welkom!
Investering in jezelf €55,55. Dit is  incl. btw, materialen, thee, (fruit)water en wat lekkers. Je krijgt er mijn online course Be the Change Challenge (t.w.v. 30,30) helemaal gratis bij. 

Ik ben er graag bij!

Praktijk Tala maakt gebruik van cookies. Bezoek je deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.