DDD challenge (Level UP)

 

 

Op 8 oktober ontvang je je eerste mail (als je meedoet) waar in je aan de slag gaat met DDD. Dit is een 'model' wat ik altijd toepas om level up te gaan! Om ruimte te creëren voor het nieuwe door het oude los te laten en meer dingen te gaan doen die in lijn zijn met wie ik werkelijk ben.

Wat houd dat nou precies in DDD?? hieronder alvast een kleine intro.

De-attach of te wel onthechten.

Onthechten is een proces waar ik al jaren mee bezig ben en het is niet altijd gemakkelijk gebleken, haha. (Ik moet altijd aan dat liedje van Coldplay denken dan waarin hij zingt: "nobody said it was easy") Toch is het voor mij essentieel gebleken om me vrij te voelen. Wat daar waar je vrijheid en ruimte wilt ervaren , is het noodzakelijk dat je keuzes maakt in alles waaraan je je verbind. Je zult merken hoeveel ruimte het geeft als je hier eenmaal mee aan de slag gaan. en no Worries, we gaan het in deze challenge zeker niet zwaar maken. Wat ook al is iets niet gemakkelijk, leuk mag het zeker wel zijn :)

Detox

Sjongejonge wat zijn we met zijn allen toch enorme dopamine junkies geworden. Geen oordeel hoor, gewoon een observatie. We zijn zooooo geconditioneerd op piepjes en bliepjes op de telefoon. Even iets op insta checken en voor ik het weet ben ik weer een uur verder. Hoe vaak we even checken of je al een berichtje terug hebt, of er een like of comment is. Allemaal korte termijn 'shots' die het happy gevoel geven. We zijn er massaal aan verslaafd. niet gek want alle apps zijn er op ingericht je brein verslaafd te maken. Dan hebben we het nog niet gehad over onze voeding, letterlijk in de zin van eten en figuurlijk in de zin van waar we ons mee voeden. We gaan het es even lekker onder de loep nemen en bewuster keuzes maken. en ja lieverds we gaan er van detoxen, aka dus ff niet doen. AAAAHHHHHH kan je brein nu denken, dat kan niet , gaat niet, want….mits…. maar….. He gelukkig, jouw brein doet precies wat ie moet doen ????

Trust me ik heb het vaker gedaan en manman wat een tijd houd ik dan iedere keer over.

Develop

De laatste stap in het verhaal is zeker niet de onbelangrijkste. In deze stap ga je kijken naar waar jij je in wilt ontwikkelen. want al dat loslaten en de tijd die je overhoud kun je lekker stoppen in jezelf ontwikkelen. Hoe lekker is dat. Dromen, wensen, waar wil jij je energie op richten?

Hieronder kun je je eenvoudig aanmelden! Doe het wel voor 7 oktober om 12 uur PM dan ontvang je alle mails!!

Praktijk Tala maakt gebruik van cookies. Bezoek je deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.