Healingsessie

Soms voel je dat je balans ver te zoeken is, je eigen energie laag is, dat je veel in je hoofd zit en maar met zeer veel moeite een soort van kan ontspannen. Misschien heb je ergens pijnklachten of een burnout (gehad) waarvan je aan het herstellen bent.  waarom overkomt het je? Waarom heb jij daar nou last van, dat zou je misschien kunnen denken. Maar waar ik in geloof is dat je niet voor niets deze signalen krijgt van je lijf. Het wil je iets zeggen en heeft een super duidelijke functie. Je lijf zet je on hold en werkt samen met jou, alleen jij vergeet te luisteren. Hetgeen waar je 'last' van hebt is bedoeld om je de inzichten te geven die je nodig hebt om weer in balans te komen, jouw pad meer helder te krijgen en om ervan te groeien. 
In een healingsessie kijk ik samen met je naar de 'klacht' die je ervaart en ga ik dmv energiewerk aanpakken met je en je inzicht geven in datgene wat het je wil zeggen. Jouw 'klacht' ja tussen aanhalingstekens is namelijk jouw wake-up call. 

Dus breng je energie weer terug bij jezelf. Dmv een healingsessie kan dit supersnel gebeuren omdat je op zoveel lagen tegelijk werkt. Fysiek, mentaal, energetisch, spiritueel. Daardoor kunnen (familie)thema's sneller lostrillen en wanneer je je lessen begrijpt en weet wat je ziel je wil vertellen, is er ruimte om te helen en het achter je te laten. 

Een healingsessie duurt gemiddeld 1,5 uur en kost 147 euro. Je kunt hier een afspraak inplannen

Praktijk Tala maakt gebruik van cookies. Bezoek je deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.