Bezield ondernemen

Jij voelt aan alles dat je wilt bijdragen aan een andere wereld, een wereld waarin we lezen in liefde. Waar we van angst naar vertrouwen kunnen shiften, meer in verbinding staan met ons Zelf, ons zielsplan en van daaruit creëren. 

Misschien ben je een startende ondernemer die richting zoekt of een ondernemer die al even onderweg is en wil finetunen. Hoe dan ook, jij bent de nieuwe wereld mee aan het creëren. en eerlijk is eerlijk. Er komen een hoop dingen kijken bij ondernemen. Wie is dan je klant, waarom wil je doen wat je doet, wat wíl je eigenlijk precies neerzetten? wat past bij jouw harts verlangen, jouw zielsmissie??

Wat ik heb mogen ervaren is dat wanneer je een bedrijf opstart of wilt verdiepen je tegen allerlei zaken aan kan lopen. Dingen waardoor je bedrijf nog niet helemaal van de grond komt of je mogelijk vastloopt op bepaalde stukken. Hieronder heb ik er een paar opgesomd:
 • Je hebt niet helder wat je precies wilt en voor wie.
 • Je hebt nog wat innerlijk werk te verrichten omdat je vanuit geautomatiseerde, onbewuste patronen en overtuigingen (no worries deze heeft íedereen including moi) reageert en daaraan bepaalde emoties hebt gekoppeld
 • Je jezelf nog wat klein houd (meest bekende voorbeeld: bedrijfje zeggen, hell no je hebt een BEDRIJF!) omdat echt jezelf kwetsbaar opstellen en jezelf laten zien toch best een ding is. Trust me I know. 
 • Je hebt zoveel informatie vergaard door de jaren heen en nu is het een kwestie van integreren en er volledig je eigen authentieke ding van maken, maar ja hoe doe je dat dan??? 
 • Waar begin je in hemelsnaam, er is tegenwoordig zoveel te vinden en zoveel mogelijkheden. Wat kies je en wat past bij je. 
 • Je hebt een stok achter de deur nog AKA een liefdevolle schop onder je kont. Actie in de taxi!
Samen met jou maak ik jouw missie en visie kristalhelder, vanuit diepe verbinding met jeZelf. 
In 3 sessies duiken we in je bedrijf en in je persoonlijke groei. Alles is nl met elkaar verbonden. Je neemt jezelf mee in je bedrijf.
We sporen je blokkades op en kijken naar die stukken waar jij op vastloopt en helderheid nodig hebt om verder te kunnen.
Dat kunnen hele praktische dingen zijn zoals: Welk platform gebruik ik waarvoor, hoe zet ik een online business op, hoe komen mijn cursussen vol enz, hoe kan je vanuit je intuitie ondernemen zodat je authentiek bent en blijft.  Maar ook juist wat onduidelijkere vragen zoals: Ik heb het gevoel dat iets me tegenhoud en ik snap niet helemaal waar het vandaan komt. Of waarom vind ik het zo eng om te investeren in mijn bedrijf? 

Ik bied dit alleen aan in een traject, niet in losse sessies omdat ik echt de diepte in ga met je. Je systeem heeft tijd nodig om dingen te verwerken, om dingen te laten landen. Bovendien heb je dingen waar je jaren over hebt gedaan om ze jezelf aan te leren, niet in 1x afgeleerd of veranderd. Wanneer jij de commitment naar jezelf hebt gemaakt om er vol voor te willen gaan, wil ik er ook vol voor gaan en mijn aandacht en tijd aan je geven die je verdient. 

De waarde van het traject is €555 euro
(5 is het getal van verandering, een shift naar een andere frequentie)
Dit is inclusief
 • gratis intake (30 min)
 • 3 op jou afgestemde prive sessies (online of in mijn praktijk, we kijken wat voor jou fijn is)
 • Mijn online Heart & Soul Academy 
 • Mijn online Be the change challenge
 • Uiteraard benodigde materialen
 • Lopende het traject kun je je vragen stellen en kan ik met je meedenken. 

Yes Ik wil bezield ondernemen!

Praktijk Tala maakt gebruik van cookies. Bezoek je deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.