In je eigen energie

Mediteren, ik doe het elke dag en zet verschillende vormen in. Heerlijke momenten op de dag om ruimte voor jezelf te maken en in je eigen energie te blijvenen je eigen verlangens helder te houden. Wist je dat wanneer je samen mediteert zelfs het energieveld op de aarde nog meer versterkt en de trillingsfrequenties enorm hoog worden? Dat maakt het zo mooi om dit samen te doen. De kracht van samen en verbinding is echt zo krachtig! Of je nu nog nooit hebt gemediteerd of ervaren bent, dat maakt helemaal niet uit. Ieder maakt zijn/haar eigen reis maakt en je haalt er precies uit wat voor jou belangrijk is. 
Dit najaar/winter ga ik daarom weer starten met groepslessen. Het zijn losse lessen, op de avond: een moment van bezinning, verbinding met jezelf & gelijkgestemden en heerlijk in je eigen energie zijn. Elke avond zal anders zijn en een ander thema met zich meebrengen. Ik stem me altijd af op de energie van de groep. 
Mijn ervaring is dat deze avonden altijd magisch zijn en het je veel meer oplevert dan je vooraf had kunnen denken. Dus ik kijk er enorm naar uit om je mee op reis te nemen en met je te verbinden.
Voor thee, water en wat lekkers wordt gezorgd. Ook meditatie matjes, kussentjes en dekentjes zijn voorzien.

Wil je een keer met een groepje familie of vrienden een meditatie of workshop rondom een bepaald thema, neem dan gerust contact met me op. Dan stel ik in overleg met je een prachtige avond (of mochtend of middag) voor jullie samen. 

Maandag 19 december: Winterzonnewende meditatieavond

 We naderen de dag die het meeste donker met zich meedraagt en tegelijkertijd is dit het keerpunt dat we weer naar meer licht gaan. De kortste dag van het jaar en de winterzonnewende. We gaan van deze energie gebruik maken om naar binnen te keren, je eigen oerkracht en liefdevolle energie te voelen. Magische dagen vind ik de dagen rondom de winterzonnewende. Een keerpunt van het donker naar het licht. Ben jij er klaar voor om het donker in jou te omarmen, zodat je nog meer kunt stralen in je licht??? Naast meditatie, gaan we ook praktisch aan de slag om te ervaren en je inzichten mee te nemen in de dagelijkse praktijk. Let's GO!!! 

Hoe wat waar:
-In mijn praktijkruimte op de van Dissellaan 3 in Bladel
-Er is ruimte voor max. 7 deelnemers
-Van 19.00-20:30
-Jouw bijdrage: 44 euro incl btw.
 

Ik ben er graag bij

Praktijk Tala maakt gebruik van cookies. Bezoek je deze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies.